Eriksen fortsætter frisparksstime i Tottenham-sejr

31/01/2015

Landsholdsspilleren Christian Eriksen er brandvarm i det engelske vinterprogram, hvor danskeren atter indtog en hovedrolle lørdag eftermiddag.

Blot syv minutter skulle Eriksen bruge, før han stjal rampelyset i udekampen mod West Bromwich. Den danske kreatør scorede direkte på frispark og satte dermed Tottenham i gang i det, der skulle vise sig at blive en sikker 3-0-sejr

Frisparksmålet var Christian Eriksens andet i denne uge. Det første kom i onsdagens ligacupsemifinale mod Sheffield United, hvor danskeren tilmed også scorede i åbent spil og sendte Tottenham i finalen.

Otte minutter efter Eriksens niende ligamål i denne sæson fordoblede kometen Harry Kane føringen.

Samme Harry Kane blev dobbelt målscorer, da han i anden halvleg scorede kampens sidste mål på et straffespark.

Med sejren hopper Tottenham forbi ærkerivalerne fra Arsenal i tabellen og overtager femtepladsen. Arsenal kan dog generobre den placering, når klubben søndag møder Aston Villa.

I bunden af rækken var der succes for Sunderland, som hjemme slog Burnley med 2-0.

Den tidligere engelske landsholdsspiller Jermain Defoe, der er tilbage i Premier League efter et ophold i den amerikanske MLS-liga, kom på måltavlen for hjemmeholdet.

Sunderland har nu fire point til nedrykningsstregen, mens Burnley kun har et enkelt.