Eriksen glæder sig over drømmemål

I weekenden blev danskeren hyldet for sit fine spil og to markante assist i sin debut mod Norwich. Og selv når han som torsdag aften i Europa League-kampen mod Tromsø starter på bænken, ender Eriksen med at stjæle billedet.

I en langgaber af en anden halvleg på White Hart Lane, efter hjemmeholdet var gået til pause foran 2-0, skete der først noget, da Christian Eriksen i 62. minut blev skiftet ind som erstatning for en skadet Dembélé.

Med danskeren på banen blev Tottenhams spil straks løftet et niveau, og i 86. minut iscenesatte fynboen sig selv med en perle af en scoring - Eriksens første for Tottenham.

Uden for straffesparksfeltet i højre side havde Eriksen bolden. Foran ham var et kompakt norsk defensiv og ingen medspillere at aflevere til. Men med et hurtigt træk mod højre og et udadskruende skud løftede Christian Eriksen elegant bolden op i fjerneste målhjørne til slutcifrene 3-0.

- Mit mål var rigtigt godt, og jeg er meget glad for, at det lykkedes mig at score i min anden kamp. Men de to mål af Jermain var også gode og meget vigtige, lød det i sædvanlig ydmyg stil fra Christian Eriksen, der talte til ITV4 efter kampen.

Det var da også Jermain Defoe, der i de første 45 minutter byggede fundamentet til Tottenhams sikre sejr, da han med to fine scoringer i 21. og 29. minut sørgede for en sikker pauseføring til Premier League-mandskabet.

Defoe var på bænken i Tottenhams opgør i weekenden mod Norwich, men mente ikke, at han nu har bevist over for manager Andre villas Boas, hvad han dur til.

- Det tror jeg, manageren allerede ved. Det handler om at gå ud og arbejde hårdt for holdet. Hvis du kan score, er det dejligt, men jeg ønsker bare at arbejde hårdt for holdet. De nye gutter er fantastiske, og det var en god sejr, sagde Jermain Defoe til ITV4 og slog fast, at han intet tager for givet efter sine to mål.

- Dette er en topklub med topspillere, og når du får chancen, må du bare gribe den.

Det gjorde han torsdag aften, og det samme gjorde Christian Eriksen endnu en gang. Og mon ikke, det er danskerens perlescoring, der fredag vil få mest omtale?

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip