Eriksen kom, så og scorede

Christian Eriksen, der i weekenden høstede stor ros i sin debut for London-klubben, begyndte opgøret på bænken. Men der var heller ikke brug for danskeren kreativitet for at nedbryde nordmændenes bolværk.

Det sørgede Jermain Defoe for, da han med to fine scoringer i 21. og 29. minut sørgede for en sikker pauseføring til Premier League-mandskabet.

Efter total engelsk dominans i første halvleg faldt kampens tempo efter pausen, og de sidste 45 minutter blev en noget kedelig affære. Midtvej i halvlegen måtte hjemmeholdets Dembélé dog bæres skadet fra banen, og han blev erstattet af Christian Eriksen.

Og så skete der noget. Ikke i første omgang, ganske vist, for Tottenham ville ikke så meget. Og Tromsø kunne ikke så meget. Men Christian Eriksen ville alligevel lige lege med. I 86. minut tog danskeren et lille træk mod højre i venstre side, og så drejede den lille fynbo elegant kuglen op i fjerneste målhjørne til sit første Tottenham-pletskud.

Og så talte alle endnu en gang om knægten fra Middelfart med det store talent. Som man også gjorde efter weekendens sejr over Norwich, hvor danskeren var i oplæggerens rolle. Christian Eriksen har i sandhed fået en drømmestart på sin Premier League-karriere.

 

Dagens Gossip