Eriksen skuffede i Tottenham-nedtur

Christian Eriksen og Tottenham havde muligheden for at snige sig op på en delt førsteplads, hvis de havde slået West Ham på hjemmebane.

Men efter en fantastisk sæsonstart blev vingerne skudt af, og Spurs ramte jorden med hovedet først, da West Ham stak fra White Hart Lane med en 3-0 sejr.

Christian Eriksen leverede en rigtig skidt præstation og blev pillet ud efter 74 minutter. Det var som om, at West Ham havde læst på lektien og sad tæt på ham, så han aldrig fik rum til at skabe noget offensivt.  

For Tottenham var det også en helt igennem forfærdelig eftermiddag.

London-holdet havde før søndagens kamp spillet blændende og fået fire sejre i de første seks kampe, men festen stoppede, da de ramlede ind i naborivalerne Hammers, som gav Spurs noget af en øretæve.

Det var den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid, der åbnede West Ham-festen med en flot scoring til 1-0 i anden halvleg. Reid spillede i det hele taget en blændende kamp, og blev af flere engelske journalister nævnt som kampens spiller.

Målet ramte Tottenham hårdt, og da hjemmeholdet forsøgte at satse for at skaffe en udligning, så var West Ham effektive i den anden ende med to scoringer.

Med sejren rykker West Ham over nedrykningsstregen og endda et point foran Michael Laudrups Swansea. Tottenham ryger ud af Top 5 i den modsatte ende med nederlaget.

 

Dagens Gossip