Esbjerg-helt: Jeg skal passe på mig selv

Esbjerg-angriber Lasse Rise blev dagens store helt for vestjyderne, da de lørdag aften besejrede Silkeborg 3-1. Tidligere så skadesplagede Rise scorede to gange, men blev skiftet ud i pausen.

- Det er en balancegang, hvor jeg stadig skal passe på. Jeg kunne nok godt have spillet 10-15 minutter mere, men jeg kendte vilkårene inden kampstart. Jeg tror, det var godt, at det var Niels, der sagde stop og ikke mig selv, siger Lasse Rise.

I Esbjerg er man ikke blind for Rises skadehistorik, og derfor var det også en fast aftale, at han kun skulle have en enkelt halvleg.

- Det var en fast aftale. Vi havde snakket om, at han måske kunne få 10 minutter mere, men det blev ikke tilfældet i dag, siger Niels Erik Søndergård fra EfB's sportslige udvalg.

- Jeg synes, at vores behandlerteam har gjort et godt stykke arbejde, og vi fortsætter med at bygge på stille og roligt.

Angriberen har haft en turbulent karriere, hvor han været meget plaget af skader. Faktisk skal man tilbage til efteråret 2012, for at finde den sidste Superliga-kamp med Lasse Rise i startopstillingen.

- Jeg må bare se fremad nu, og så håber jeg, at jeg har lagt det værste bag mig. Det er fedt, at Niels (Frederiksen, red.) har vist mig den tillid, og i dag synes jeg, at jeg betalte lidt tilbage. Det var i hvert fald fantastisk at være med igen fra start, siger Lasse Rise.

Træner for Esbjerg Niels Frederiksen var godt tilfreds med Rise og sit hold.

- Jeg synes, at vi spillede fremragende i første halvleg. I hvert fald de første 35 minutter, før vi faldt i kadence. Vi flyttede bolden godt og fik scoret tre mål, selv om vi har mistet målscorende spillere, siger Niels Frederiksen.

Næste gang Niels Frederiksens tropper skal på banen, er det hjemme mod de forsvarende mestre fra AaB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip