Esbjerg Kommune har fået ny hjemmeside

Besøgende på esbjergkommune.dk bliver nu mødt af en hel ny side. På forsiden får man nu de mest populære selvbetjeningsløsninger serveret som det første. Esbjerg Kommune vil på den måde forsøge at vende borgerne til at søge, anmelde og bestille via digitale løsninger i stedet for at møde op ved skranken på rådhuset.

- Hjemmesiden har stadig en klar reference til den blå farve i kommunens logo, men siden ser anderledes ud end den, vi lancerede for et par år siden. Vi har øget brugervenligheden markant på siden. Nu kan hjemmesiden fx vises i et anvendeligt layout, uanset om du går på fra din telefon, tablet eller en almindelig pc, siger kommunikationschef Thomas Reil.

Mange af kommunens blanketter, er nu lagt over i et format, som guider brugeren på vej.

Esbjerg Kommune nu på Facebook

Udover at lancere en ny hjemmeside, har Esbjerg Kommune også bevæget sig ind på et nyt digitalt territorium. Esbjerg Kommune har fået en officiel Facebook side, som fremover vil blive brugt til at bringe servicemeddelelser til borgerne. Samtidig vil alle, der ”synes godt om” siden, også kunne stille spørgsmål og kommentere på aktuelle emner.

 

Dagens Gossip