Esbjerg og Ringkøbing-Skjern i samarbejde om sosu-elever

Ringkøbing-Skjern Kommune indgik tilbage i foråret et samarbejde med Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg, og det gjorde man for at tiltrække flere dygtige sosu-elever til kommunen.

- Vi er en stor kommune, og vi ved, at mange af de potentielle ansøgere har langt at køre; særligt i den sydlige del af kommunen Derfor indgik vi et samarbejde med Esbjerg, siger uddannelsesansvarlig Birthe Nyrup Dahl.

Og netop nu er de første fem elever fra Esbjerg i gang med deres første praktik i kommunen. Én af dem er 31-årige Helena Nielsen, der er i praktik på Hoven Plejehjem.

Hun har tidligere arbejdet i Hjemmeplejen i Tarm, men har gennem længere tid ønsket at uddanne sig.

- Det er en særdeles spændende uddannelse, hvor der hele tiden er nye ting, som man skal forholde sig til. Jeg havde hørt om uddannelsen i Esbjerg, og så det som en rigtig god mulighed, sigerHelena Nielsen, der oprindelig kommer fra England, men som nu er bosat i Tarm.

Birthe Nyrup Dahl betegner samarbejdet med skolen i Esbjerg som så stor en succes, at hun allerede nu er på udkig efter nye elever.

- Der er igen tre pladser til marts. Indtil videre har vi modtaget fem ansøgninger, og der er ansøgningsfrist til den 10. januar, så man kan stadig nå at komme i betragtning. De enkelte ansøgninger bliver bedømt efter fristen, siger Birthe Nyrup Dahl.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip