Esbjerg ramt af manglende skarphed

Det måtte Esbjergs træner Niels Frederiksen erkende efter nederlaget.

- OB bevæger sig utroligt godt for hinanden og skaber overtal centralt på banen ved, at deres kanter løber meget ind. Det volder os udfordringer, men i det store hele gør vi det udmærket, og det var en lige kamp, som de fleste i Superligaen er. Men OB var lige den tand skarpere, end vi var i dag, ssagde Esbjerg-træneren til TV3 Sport1.

- Jeg synes, vi har en rigtig fin periode i første halvleg, og kampen vipper vel i anden halvleg, og så er det jo det hold, der scorer det næste mål, der vinder. Det var desværre OB. Vi havde også vores muligheder, men vi var ikke helt så effektive i dag, som vi plejer at være.

Mens Niels Frederiksen trods nederlaget var nogenlunde fattet i situationen, lyste skuffelsen over nederlaget ud af den tidligere OBer, Hans Henrik Andreasen, der havde svært ved at sluge Esbjerg-nedturen.

- Vi kunne godt have fået mere ud af det. Jeg tror, vi har de fleste chancer i 2. halvleg. Jeg synes, vi holder dem fra det helt store, indtil de scorer. Ærgerligt det sker 10 minutter før tid. Det lukker ligesom det hele lidt. Derfra er det op ad bakke. men det handler mest om os selv, og at vi ikke får scoret på de chancer, vi har. Hvis vi gør det, vinder vi også, for så kan vi køre den hjem. Så det handler om lidt uskarphed og så......ja, det ved jeg ikke, lød det på TV3 Sport1 fra den skuffede Esbjerg-fighter.

 

Dagens Gossip