Esbjerg skriver med ung landsholdsspiller

Superligaklubben Esbjerg har indgået en ny toårig aftale med forsvarstalentet Jonas Knudsen gældende til 30. juni 2015.

Den 20-årige venstreback debuterede som 17-årig på EfB's bedste hold i en kamp mod Randers FC i marts 2010 og har siden spillet 63 kampe og scoret to mål for klubben.

Jonas Knudsen er også i DBU's søgelys, idet han deltog i Ligalandsholdet og U21-landsholdets kombinerede træningstur til USA i vinter og siden blev udtaget til en U21-venskabskamp mod Norge i marts.

- Jeg er fodboldmæssigt inde i en god udvikling, jeg er glad for at spille i EfB og kan ikke rigtig se grunde til ikke at forlænge samarbejdet, siger han i en pressemeddelelse.

- I de kommende to sæsoner tror jeg på spændende sportslige muligheder i EfB, og hvis vi kan holde sammen på truppen, tror jeg, vi kan placere os i den bedste halvdel af Superligaen, siger han.

Cheftræner Jess Thorup glæder sig over, at det er lykkedes at indgå en ny aftale med en spiller, der har gennemgået hovedparten af sin fodboldudvikling i EfB. Allerede som lilleput kom han til Esbjerg.

- Jonas blev i sæsonen i Betsafe Ligaen en grundsten i vores defensiv og har siden fortsat den rivende udvikling. Fysisk er han trods sin unge alder en af de stærkeste defensive spillere i Superligaen, siger Jess Thorup.

Esbjerg ligger lige nu nummer syv i Superligaen med 29 point. Der er dog ikke langt til nedrykning - både Sønderjyske og Silkeborg har 24 point under stregen som nummer 11 og 12.

Esbjerg har dog kun spillet 24 kampe, mens de fleste andre hold er oppe på 25.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip