Esbjerg-træner: Bliver en finale mod FC Vestsjælland

Esbjerg hænger fast i Alka Superligaens bundstrid. Vestjyderne har inden sæsonens sidste tre spillerunder blot fem point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

Cheftræner i Esbjerg, Niels Frederiksen, peger på, at kampen mod netop vestsjællænderne i næstsidste spillerunde hjemme på Blue Water Arena sandsynligvis bliver afgørende.

- Det kunne godt se ud som om, at det bliver en finale mod FC Vestsjælland, når vi møder dem på hjemmebane.

- Der er kun fem point ned til stregen, og der er tre runder igen. Det er relativt åbent for os, og vi skal ud og have flere point. Det går vi efter allerede på søndag, når vi skal til Aalborg og møde AaB, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-angriberen, Mikkel Vestergaard, er lige så opsat, og han mener, at Esbjerg står godt rustet til de kommende runder.

- Vi skal gå ind til hver kamp og forsøge at vinde den. Hvis man begynder at tænke for meget over, om det er nok med uafgjort, så går det tit galt. Vi tager til Aalborg næste gang for at få tre point, og det har vi faktisk gode erfaringer med deroppe.

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan sikre overlevelse hurtigst muligt, men det kan også være, at det bliver en kamp til sidste spilledag. Det vigtigste er, at vi klarer den, og det tror jeg selvfølgelig også på, vi gør, siger Mikkel Vestergaard.

Casper Nielsen, der huserer på vestjydernes midtbane, pointerer, at der snart skal sættes flere point ind på kontoen.

- Alt tæller i øjeblikket, og derfor var det også ærgerligt, vi ikke fik point mod Sønderjyske, som også kæmper i bunden. Vi skal rejse os til de sidste kampe, og der er ingen tvivl om, at kampen mod FC Vestsjælland bliver ekstrem vigtig, siger han.

Esbjerg har 34 point og er placeret på 10.-pladsen i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip