Esbjerg-træner efter nederlag: - Vi blev alt for stressede

Det var en afklaret Esbjerg-træner Niels Frederiksen, som efter 1-2-nederlaget til Salzburg kunne konstatere, at Esbjerg tabte til et bedre hold.

- Vi mødte et stærkt og godt hold. Vi havde svært ved at fastholde bolden og spille udenom dem, for vi blev alt for stressede, og derfor var det for nemt for deres forsvar at dæmme op for det, vi kom med, sagde cheftræner Niels Frederiksen til Canal 9 efter kampen.

- Vi gjorde, hvad vi kunne, men de var stærke. Vi har mange unge spillere med, der prøver det her for første gang, og det kunne ses. Men forhåbentlig kan vi lære noget af det, sagde Esbjergs cheftræner.

Målmand Frederik Rønnow var ærgerlig over, at Esbjerg først fik reduceret i slutningen af kampen.

- Vi får en skidt start, og i første halvleg spillede vi dårligt, men det hører med, at det var et godt hold. De stressede os med deres aggressive pres, selv om vi havde snakket om, at det var sådan, de ville gøre, sagde Rønnow og fortsatte:

- Til sidst får vi lagt et tryk på dem, og vi ser, hvad et mål kan gøre. Hvis vi havde fået det lidt tidligere, kunne vi måske have fået et resultat. Men vi må bare konstatere, at de var gode, og resultatet var vel fair nok, sagde den unge keeper.

 

 

 

 

Dagens Gossip