Esbjerg-træner stolt over mandfolkeindsats

Og torsdag aften tog holdet det første skridt i den retning, da Saint-Etienne blev slået med 4-3 på et udsolgt stadion i Esbjerg.

Hjemmeholdet kom bagud tre gange, men hver eneste gang rejste holdet sig og kæmpede sig tilbage, inden Peter Ankersen i det 80. minut kunne sende bolden i nettet til slutresultatet 4-3.

- Jeg er stolt af gutterne og det, de har leveret i aften (fredag, red). Jeg syntes, de viste en fantastisk moral, og så var det en fantastisk ramme med fyldt station og fantastisk opbakning, sagde Niels Frederiksen og fortsatte med de rosende ord:

- Det var en fantastisk indsats. Jeg tager hatten af for det. Jeg syntes virkelig, at holdet arbejdede stenhårdt, og viste fantastisk moral ved at komme tilbage efter at have været nede med et mål tre gange. Og at vi så endte med at vinde kampen, det er sgu imponerende. Det var en mandfolkeindsats, og det er jeg stolt af, sagde Esbjerg-træner Niels Frederiksen efter kampen.

Returopgøret spilles om en uge i Frankrig, hvor den samlede vinder af de to opgør bliver belønnet med en plads i gruppespillet.

 

 

Dagens Gossip