Esbjerg vært for vadehavskunstnere i 2014

I 2014 får borgere og turister mulighed for at opleve et stort, internationalt kulturprojekt, på strandarealerne, i vadehavsregionen, i forbindelse med Vadehavsfestivalen.

- 2014 bliver et begivenhedsrigt kulturår for Esbjerg Kommune. Året byder blandt andet på op mod 100 af verdens største og flotteste sejlskibe, som i forbindelse med ”Tall Ships’ Races” vil lægge til i Esbjerg Havn fra den 2.-5. august, siger Formand for Kultur og Fritidsudvalget, Knud Jager Andersen og fortsætter:

- Og kun en måned senere samles internationale vadehavskunstnere for at realisere det nytænkende kulturprojekt ”Wadden Sea Sculptures”, siger Knud Jager Andersen.

Kunstnere fra alverdens vadehave mødes i Esbjerg omkring en workshop og vil over to uger indgå et kunstnerisk samarbejde, der blandt andet involverer dans, musik og skulpturer.

- Projektets involverede kunstnere vil under deres ophold i Esbjerg rejse rundt i hele vadehavsområdet med fokus på kultur, natur, ånd og identitet. Kunstnernes indtryk samles via kunstnerinterviews og drøftes på et planlagt seminar i Esbjerg med kommunernes planafdelinger, slutter Knud Jager Andersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip