Esbjergs tophold rejser sig mod ligaens prügelknabe

Topholdet Team Esbjerg udbyggede mandag afstanden til de nærmeste forfølgere i Dame Boxerligaen.

Vestjyderne slog sikkert Nykøbing Falster fra bunden af rækken med 26-20 på udebane.

Svenske Johanna Ahlm førte an med seks mål for esbjergenserne, der ellers fordelte scoringerne godt imellem sig.

Der var aldrig den store tvivl om udfaldet, selv om hjemmeholdet aldrig blev hægtet helt af. Stillingen ved pausen var 13-11 til Esbjerg.

Dameligaens førerhold tabte for godt en uge siden for første gang i denne sæson, da vestjyderne blev slået med 21-28 af FCM Håndbold. Sejren betød, at FCM rykkede helt tæt på Team Esbjerg i toppen af rækken.

Esbjerg-spillerne har nu genetableret forspringet på fire point til de midtjyske forfølgere på et tidspunkt, hvor alle hold har spillet 16 kampe.

Umiddelbart efter sejren over Nykøbing Falster oplyste Esbjerg, at klubbens norske landsholdsmålmand, Kari Aalvik Grimsbø, med øjeblikkelig virkning skifter til den ungarske storklub Györ.

Esbjerg råder i forvejen over en stærk norsk målmand i form af Emily Stang Sando, der var med til at vinde EM-titlen med Norge i december. Derudover er topholdet dækket ind med Bente Højmark på positionen som keeper.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip