Europaeventyr har lange udsigter for Agger & Co

Liverpool kommer sandsynligvis ikke til at spille europæiske i næste sæson, fordi holdet ikke har været god nok til at hente point på hjemmebane i den igangværende turnering. Og søndagens kamp på Anfield Road, hvor West Ham var på besøg, kunne kun bekræfte den tendens.

Med 0-0 bliver det i hvert fald ikke lettere for Daniel Agger & Co. at nå en af de fem topplaceringer i Premier League, der her og nu giver adgang til europæiske kampe.

Daniel Agger gav ellers sit besyv med, da han i 83. minut hamrede et drøn af et langskud af sted mod West ham-keeper Jussi Jaaskelainens mål. Men som så meget andet for Liverpool denne søndag, så blev det ved lige-ved-og-næsten.

Skudstatistikken var ellers klart i Liverpools favør, men alligevel var West Ham uhyre tæt på at hente den første ligasejr på Anfield i 50 år, da Jack Collisons hovedstød efter hjørnespark i 86. minut kun med nød og næppe blev reddet på Liverpool-stregen med låret af Lucas Leiva.

I de fem minutters tillægstid var der tale om et regulært powerplay fra Liverpools side mod West Hams mål, men idéerne til at dirke London-holdets kompakte forsvar op havde Liverpool ikke. Og så endte det i endnu et skuffende pointtab til Liverpool på hjemmebane.

- Vi var outstanding, hvad vores spil angår. Den indsats, spillerne lægger i kampen, var virkelig god. Vi manglede bare, at en smule held ville gå vores vej. Jeg er skuffet over, at Daniel Sturridges mål blev underkendt for offside, da jeg mente, at scoringen var onside, sagde Liverpool-manager Brendan Rodgers på bbc.co.uk med henvisning til den scoring midt i første halvleg, som ikke blev godkendt.

Mens Liverpool-manageren var skuffet over 0-0, var hans kollega hos West Ham glad over pointdelingen. Men man kunne godt komme i tvivl om, hvorvidt Sam Allardyce og Brendan Rodgers havde set den samme kamp.

- Jeg er tilfreds, selv om vi skulle have vundet kampen. Vi neutraliserede Liverpools styrker og skabte de bedste målchancer. Jeg er henrykt. Det var kun kvaliteten af vores afslutninger der kostede os de tre point, sagde West Ham-manageren efter kampen ifølge bbc.co.uk.

 

 

Dagens Gossip