Everton giver undskyldning til klubbens fans

29/05/2013 18:36

BNB

Nyheder
Evertons ledelse giver nu en undskyldning til klubbens fans for at ændre på klubbens logo, og klubben lover at ændre det tilbage til det gamle efter næste sæson.Det skabte stor vrede blandt fansene, da klubben besluttede at ændre klubbens logo frem mod næste sæson. Blandt andet er den latinske tekst under logoet fjernet, og det fik over 22.000 fans til at skrive under på en protest på internettet.Derfor lover klubben nu, at man vil gå tilbage til det gamle logo og giver samtidig en undskyldning for ikke at tage fansene med på råd.- I har talt højt og tydeligt, og vi har lyttet til jer. Mange møder og diskussioner har fundet sted, og vi har truffet en beslutning - en beslutning, der starter med en undskyldning, skriver klubben på dens hjemmeside.- Vi beklager. Det er tydeligt, at I ønsker at være med til at vælge klubbens nye logo. Vi er enige med jer og er kede af at have ødelagt weekenden for så mange. Vi fortryder, at vi ikke har spurgt alle Everton-fans om noget, der betyder så meget for jer alle.Da produktionen af spilletrøjen til næste sæson allerede er gået i gang, kan klubben ikke logoet før næste sommer, men klubben lover alle fans, at de kommer med på råd. når spillerne skal have et nyt logo på brystet til 2014/15-sæsonen.

Mest læste i dag

Evertons ledelse giver nu en undskyldning til klubbens fans for at ændre på klubbens logo, og klubben lover at ændre det tilbage til det gamle efter næste sæson.

Det skabte stor vrede blandt fansene, da klubben besluttede at ændre klubbens logo frem mod næste sæson. Blandt andet er den latinske tekst under logoet fjernet, og det fik over 22.000 fans til at skrive under på en protest på internettet.

Derfor lover klubben nu, at man vil gå tilbage til det gamle logo og giver samtidig en undskyldning for ikke at tage fansene med på råd.

- I har talt højt og tydeligt, og vi har lyttet til jer. Mange møder og diskussioner har fundet sted, og vi har truffet en beslutning - en beslutning, der starter med en undskyldning, skriver klubben på dens hjemmeside.

- Vi beklager. Det er tydeligt, at I ønsker at være med til at vælge klubbens nye logo. Vi er enige med jer og er kede af at have ødelagt weekenden for så mange. Vi fortryder, at vi ikke har spurgt alle Everton-fans om noget, der betyder så meget for jer alle.

Da produktionen af spilletrøjen til næste sæson allerede er gået i gang, kan klubben ikke logoet før næste sommer, men klubben lover alle fans, at de kommer med på råd. når spillerne skal have et nyt logo på brystet til 2014/15-sæsonen.