Ex-hooligan bliver ny fan-boss i Brøndby

Brøndby har i denne sæson indkasseret flere bøder efter tilskueroptøjer - samt fået en straf i form af to hjemmekampe, der skal spilles uden tilskuere. Blandt andet derfor opruster klubben nu på sikkerhedsfronten.

Tidligere på året afløste Mickel Lauritsen den mangeårige sikkerhedschef Emil Bakkendorff, og nu har klubben ansat Kasper Lauth som fankoordinator på deltid.

Og Lauth har et indgående kendskab til supportermiljøet, idet han har været fan af klubben i mange år. Han har også fungeret som ledende medlem for hooliganfraktionen Southside United.

-Jeg har for år tilbage lagt det på hylden og koncentreret mig om at støtte holdet og forbedre fanmiljøet, siger Lauth, der blandt andet var med til at få ført idéen om særlige udebanetog ud i livet i samarbejde med DSB.

Direktør Tommy Sommer Håkansson er meget tilfreds med, at man har tilknyttet en person med et stort netværk og stor erfaring.

- Kasper er Brøndby-dreng ind til benet, og han har vist os et kæmpe engagement og en stor lyst til at forbedre relationerne mellem klub, fans og myndigheder, siger Håkansson til klubbens hjemmeside.

Brøndby har i øvrigt af sikkerhedshensyn valgt at flytte U/19-kampen mod FC København til 4. april, samtidig med at man afvikler kampen uden tilskuere for at undgå ballade.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip