Få din hoveddør til at sladre om dine børn

De fleste forældre kender den usikkerhed, der følger med, når børnene selv fragter sig frem og tilbage fra skole eller fritidsaktiviteter, og man ikke selv er hjemme.

Det har fået 15.000 danske familier til at bruge app’en fra firmaet Verisure, der laver smart home-løsninger og alarmer.

Læs også: Her er app'en, der gør dig til verdens mest upopulære mor

"De fleste forældre ønsker at vide, at børnene er kommet sikkert hjem fra skole, fritidsaktiviteter eller en aften i byen med vennerne. Det giver vores app mulighed for på en meget nem måde, det tror vi er en af årsagerne til succesen," siger Peter Folman, afdelingsleder hos Verisure i Danmark i en pressemeddelelse.

App’en er forbundet direkte med husets alarm, men kan også bruges med en digitallås fra Ruko.

Og så snart dit barn åbner hoveddøren eller slår alarmen fra med en personlig kode, får du besked gennem app’en. Så kan man altid diskutere, hvad børnene synes om at blive overvåget på den måde.

App’en kan i øvrigt også bruges til at slå din alarm til og fra, tænde og slukke lyset i dit hus og kontrollere temperaturen i huset.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip