Få overblik: Se hvad CL-holdene kæmper om

* Gruppe A

Paris Saint-Germain kan med en hjemmesejr over FC Porto snuppe førstepladsen. Begge mandskaber er uanset resultatet sikret avancement. Dynamo Kiev er sikker på tredjepladsen og Europa League inden udekampen mod Dinamo Zagreb.

* Gruppe B

Schalke 04 og Arsenal er videre og kæmper kun om førstepladsen på udebane mod henholdsvis Montpellier og Olympiakos. Schalke er et point foran Arsenal. Olympiakos er sikker på tredjepladsen og Europa League.

* Gruppe C

Malaga har sikret sig førstepladsen og AC Milan er sikker på andenpladsen. Anderlecht og Zenit St. Petersburg kæmper om tredjepladsen og Europa League.

* Gruppe D

Borussia Dortmund er sikker på førstepladsen, mens Real Madrid går videre som toer. Ajax og Manchester City kæmper om tredjepladsen og Europa League.

* Gruppe E

Shakhtar Donetsk er sikker på avancement og kan med uafgjort hjemme mod Juventus gå videre sammen med italienerne. Chelseas forsvarende mestre går kun videre med hjemmesejr over FC Nordsjælland og Shakhtar-sejr over Juventus. FCN har intet at spille for.

* Gruppe F

Bayern München og Valencia er videre og kæmper om førstepladsen. Den er Bayern München sikker på med hjemmesejr over Bate Borisov. Valencia skal en tur til Lille, som intet har at spille for. Bate Borisov er sikker på tredjepladsen og Europa League.

* Gruppe G

FC Barcelona er sikker på førstepladsen, mens Benfica og Celtic kæmper om andenpladsen. Celtic skal have flere point end Benfica i sidste spillerunde, hvor skotterne får besøg af Spartak Moskva, som intet har at spille for. Benfica skal en tur til Barcelona.

* Gruppe H

Manchester har sikret sig førstepladsen, men både Galatasaray og Cluj kan tage andenpladsen. Cluj skal have flere point end Galatasaray i sidste spillerunde. Her skal Cluj en tur til Manchester United, mens Galatasaray besøger Braga.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip