Få småbrande i Sydøstjylland - Politiet i Kolding angrebet af unge mennesker

Sydøstjyllands Politi melder om en rolig nytårsaften, dog med nattelivets sædvanlige små slagsmål.

På Ørebrovej i Kolding brød en affaldscontainer i brand ved 22.20-tiden. Containeren udbrændte og branden skal undersøges nærmere af politiets brandteknikere.

Et redskabsskur brændte kort før midnat på Steen Blichers Vej i Vejle. Og i Billund brændte en container ved 0.50-tiden på Butikstorvet.

Ved 1-tiden måtte Vejle Brandvæsen en tur til Grønnedalen i Vejle, hvor der var smidt en bunke reklamer ind i en opgang og derefter var der tændt ild til dem. En beboer opdagede branden og fik slukket branden, inden Vejle Brandvæsen nåede frem.

På Crazy Daisy i Kolding blev en 18-årig mand fra Horsens sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Og senere på natten måtte en politipatrulje trække sig tilbage i Jernbanegade i Kolding. En gruppe unge mennesker havde forsamlet sig og da patruljen kørte ind på Jernbanegade, smed de sten og flasker efter politiet. Der blev ringet efter forstærkning og så kom politiet talstærkt tilbage og fik ro på gemytterne. Flere personer fik bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelse. Baggrunden for optøjerne var, at en kammerat tidligere på aftenen var blevet anholdt, oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

 

Dagens Gossip