Fåreflok æder sig skæve i hash til værdi af 37.000 kroner

En hel flok sultne får tog for sig af en bunke græs, de fandt ude på en mark. Hvad de ikke lige vidste, var, at det ikke var den slags græs, som de normalt spiser.

Ejeren af fårene, Nellie Budd, fandt sin fåreflok helt høje og omtågede efter at have fortæret flere tusind kilo cannabis, som af en eller anden grund var havnet midt på deres mark.

Det skriver Mirror.

Nellie Budd, der ejer gården Fanny’s Farm i britiske Surrey, havde efter eget udsagn ingen anelse om, hvordan de mange kilo cannabis var havnet på hendes mark.

- Først troede jeg, det var noget haveaffald, nogen havde smidt. Så jeg gik derned for at fjerne de sække, de lå i, så fårene ikke spiste sort plastik, siger Nellie Budd til Mirror.

- Men da jeg kom derhen, gik det op for mig, at det var en slags cannabis-plante. De duftede meget kraftigt, siger hun.

Politiet har nu fjernet resten af de ulovlige planter fra Nellie Budds mark, og arbejder på at finde ud af, hvor det stammer fra. Det kan dog godt blive svært, siger de, for fårene har spist det meste af deres bevismateriale.

Ifølge Nellie Budd har ingen af fårene lidt overlast

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip