Facebook knuser fars hjerte: Din baby-dreng er for anstødelig

En far fra North Carolina i USA forsøger i øjeblikket at skrabe penge sammen Facebook til en hjertetransplantation til sin syge baby, men hans billeder af drengen er for anstødelige til det sociale medie, skrev Facebook til den hjerteknuste far, skriver New York Daily News.

Faren, Kevin Bond, forsøgte forleden at booste et opslag fra donations-siden Hudson Heart, der forsøger at samle 75.000 dollars ind til drengens operation, men Facebook afslog. I stedet skrev de en mail til faren:

- Dit billede er skræmmende, grusomt, sensationelt og fremprovokerer negativ respons. Billeder med ulykker, biluheld, død og lemlæstede kroppe, spøgelser, zombier og vampyrer er ikke tilladt, skrev Facebook.

LÆS OGSÅMød tre uger gamle Ulrik, der allerede er blevet superstjerne

Og det er altså i en af de ovenstående kategorier, Facebook synes, baby-drengen Hudson hører til. Det fik folk til ar rase på det sociale medie. Således blev forargelsen så stor, at det slet ikke havde været nødvendigt at booste et opslag. Der er indtil videre blevet doneret knap 30.000 dollars til familien.

Se Facebooks fulde svar og billederne af baby-Hudson her. Er de for ulækre til Facebook?

 

Dagens Gossip