Facebook-krig: Inger Støjberg møder kritik for at opdrage på indvandredrenge i biograf

Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, blev i går aftes forstyrret af en gruppe unge mænd, da hun var i biografen.

Fyrene, som hun vurderer til at være 14-15 år gamle og af anden etnisk baggrund end dansk, sparkede ifølge hende på andre folks stole, talte højlydt og kastede med slik.

Irriteret gik politikeren derfor til tasterne og skrev blandt andet følgende på sin Facebook-side:

- I bor i Danmark, og jeg begriber simpelthen ikke, at I ikke gør jer umage for at opføre jer ordentligt. I bliver ikke til noget, hvis I fortsætter sådan.

Videre skrev hun:

- Jeg vil hellere end gerne give jer en chance, og jeg ønsker, at I skal blive en del af vort samfund. Gode borgere, der bidrager. Men fortsætter I på samme måde som nu, så får I det rigtigt svært. Behandl andre som I selv gerne vil behandles, hvor svært er det?

Udmeldingen får tusindvis af danskere til at kommentere opslaget. Mere end 16.000 har liket det, mens over 3000 kommentere direkte på politikerens væg. To brugere skriver blandt andet:

- Sikken forfærdelig generalisering at skrive "I" på den måde i starten. Det er vel fuldstændig irrelevant i den her kontekst, at drengene er invandrere.

- Hvad med at du taler om "en flok unge drenge" i stedet for igen og igen og igen tale om "indvandredrenge? Hvis de, som jeg lidt formoder, var cirka 14 til 17 år gamle, så kan og BØR du tale om alder og køn frem for deres forældres etnicitet... jeg er inkarneret venstremand, men jeg ville ønske, at vi kunne hæve niveauet - og sænke skulderne.

Se hele Støjbergs opslag herunder:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip