Faderens mord blev til en internetjoke: Nu har Sofie fået nok

Sådan lægger Sofie Gungadin Mogensen ud i en post på facebook.

Manden, hun refererer til, er hendes fars morder. Et videointerview med ham fra programmet Kaffe med Kurt har længe været til stor morskab for folk på internettet.

Sofie Gungadin Mogensen synes ikke, det er sjovt. Derfor valgte hun i går at dele sin og faderens historie offentligt.

“…ikke for at få opmærksomhed, men for at fjerne opmærksomheden fra den syge stodder og flytte fokus hen på der hvor fokus faktisk burde være! På min far, på et godt menneske der ikke er her mere, på en bror, en søn, en ven af mange og mest af alt af et levende individ der blev slået ihjel af ingen grund og efter det blive set som en joke!,” skriver hun.

I det omtalte klip udtaler den dømte morder Nicolaj Tor Schuldts blandt andet, at Sofie Gungandin Mogensens myrdede far havde “været træls igennem en længere periode”, og at han derfor havde dræbt ham.

“På min blå mandag lagde jeg min far i jorden, og siden retssagen har jeg ikke set min storebror. Mine mindre brødre og har også lidt. Den video er ikke underholdning, den mand er ikke sjov, han er syg! Og alle der griner af den video eller skriver "jeg elsker ham" osv.,” skriver den oprørte datter.

Hun insisterer i stedet på at huske sin far og glemme hans morder.

“Han havde de smukkeste lyseblå øjne og en god portion humor. Han fortjener at det klip bliver slettet! Jeg vil derfor gerne bede alle mine venner om at hjælpe mig, jeg har fået slettet det 3 steder på youtube, men hvis folk gad skrive en kommentar til de resterende og hjælpe mig vil jeg være evigt taknemmelig.”

Læs hele hendes opslag - som er blevet delt over 1600 gange - nedenfor.

 

Dagens Gossip