Fælles åbent hus skal trække flere studerende til Kolding

IBA, SDU, UC Syd og Designskolen Kolding går nu i samarbejde med Kolding Kommune sammen om et fælles åbent hus arrangement den 27. februar.

Her kan kommende studerende komme og høre mere om de mange uddannelsesmuligheder, møde underviserne og de studerende og få en smagsprøve på livet som studerende.

Fest for de kommende studerende

Studenterhuset Klostret, Klostergade 16, er en del af det fælles arrangement. I dagens løb kan alle interesserede kigge indenfor og høre mere om, hvad der sker i Kolding for studerende eller blive klogere på mulighederne for at flytte i en ungdoms- eller studiebolig i Kolding. Oplev også graffitiworkshops og hip hop dans.

Dagen rundes af med standup, live musik med lokale bands samt DJ's.

Samarbejde

Det er første gang de fire uddannelsesinstitutioner, Studenterhuset Klostret og Kolding Kommune i fællesskab har inviteret kommende studerende til åbent hus med efterfølgende fest.

- Det giver rigtig god mening at holde åbent hus sammen, så byen kommer til at vrimle med forhåbentligt kommende studerende. Det handler om at give dem en forsmag på studielivet i Kolding, som jo både handler om selve uddannelsen men også de andre ting, byen har at byde på," siger pædagogisk konsulent ved Kolding Kommune, Sara Birgitte K. Johansen, som er med til at koordinere arrangementet.

Program

Åbent hus holdes den 27. februar. Tidspunktet varierer lidt fra sted til sted.

•Syddansk Universitet Kolding kl. 15-18

•Designskolen Kolding kl. 10-18

•UCsyd kl. 15-18

•IBA kl. 17-19

•Studenterhuset Klostret kl. 15-?

Læs mere på Facebook.

 

Dagens Gossip