Fængsel for at piske sin lillesøster

14/09/2012 16:00

Newspaq

Nyheder
En 25-årig mand er ved Retten i Aalborg blevet idømt otte måneders fængsel for at have pisket sin 19-årige lillesøster med reb og ledninger. Manden modtog dommen, skriver TV2/Nord. Anklager Peter Rask mente, at der var tale om æresvold, da lillesøsteren blev pisket på arme, ben og hals, så hun fik 36 læsioner. Manden, der er af afghansk afstamning, havde i retten tilstået vold mod søsteren, men samtidig nægtet, at der var tale om æresvold. Anklageren gik efter mindst et års fængsel og udvisning. Retten mener imidlertid, at otte måneders fængsel er passende. Desuden slipper manden for udvisning.

Mest læste i dag

En 25-årig mand er ved Retten i Aalborg blevet idømt otte måneders fængsel for at have pisket sin 19-årige lillesøster med reb og ledninger.

Manden modtog dommen, skriver TV2/Nord.

Anklager Peter Rask mente, at der var tale om æresvold, da lillesøsteren blev pisket på arme, ben og hals, så hun fik 36 læsioner.

Manden, der er af afghansk afstamning, havde i retten tilstået vold mod søsteren, men samtidig nægtet, at der var tale om æresvold.

Anklageren gik efter mindst et års fængsel og udvisning.

Retten mener imidlertid, at otte måneders fængsel er passende. Desuden slipper manden for udvisning.