Fagboss til Thorning: Drop snik-snakken

Statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) nytårstale imponerer ikke en af landets førende fagbosser, 3F-formanden Poul Erik Skov Christensen.

Omkring 2500 af hans medlemmer står til at miste dagpengene i januar, og 424 mistede allerede deres støtte fra årsskiftet.

Samtidig kan han se Helle Thorning-Schmidt tone frem i sin nytårstale og nærmest slet ikke komme ind på de massive problemer for disse mennesker.

Og det er Poul Erik Skov Christensen absolut ikke tilfreds med, skriver Ekstra Bladet.

- Der er en helt masse snik-snak om det ene og det andet, uden at hun er særlig konkret. Vi står med en af de største nytårsfusere i mange år i form af et akutpakke-projekt, som ikke lever op til sit indhold, siger han til Ekstra Bladet.

3F-formanden savner ganske enkelt, at statsministeren havde leveret nogle konkrete bud på, hvordan hun vil rette op på de store problemer med beskæftigelsen. Det er det, som optager hans medlemmer, hvoraf mange måske ikke engang kan få kontanthjælp.

- De er interesserede i, hvad statsministeren gør for at sikre, at de kan holde sammen på deres familie og tilværelse, siger Poul Erik Skov Christensen og fortsætter:

- Og dér kunne hun godt have sendt nogle signaler om, hvordan hun havde tænkt sig det - i stedet for at fortælle om, hvordan det var i 70'erne under de bilfrie søndage. Undskyld jeg siger det: Det er efter min opfattelse snik-snak.

/ritzau/

 

Dagens Gossip