FAKTA: Jakob Scharfs sikkerhedsfirma

PET's tidligere chef Jakob Scharf er sammen med en samarbejdspartner startet for sig selv i den private sikkerhedsbranche. Scharf har fået orlov uden løn fra sin stilling som kommitteret i Rigspolitiet frem til januar 2016.

* Jakob Scharf har stiftet iværksætterholdingselskabet Certa JS Holding IVS, hvor han er administrerende direktør.

* Hans samarbejdspartner, Jakob Dreyer, har stiftet et tilsvarende selskab, Certa JD Holding IVS, hvor han er administrerende direktør.

* De to holdingselskaber har stiftet aktieselskabet Certa Intelligence and Security. Her er Jakob Dreyer administrerende direktør og næstformand for bestyrelsen. Jacob Scharf er formand for bestyrelsen, der er på tre mand.

* Det tredje bestyrelsesmedlem er Jakob Skafte-Pedersen, der er advokat og partner i advokatfirmaet Plesner, der har bistået med stiftelsen af aktieselskabet.

* Jakob Skafte-Pedersen oplyser til Ritzau, at han kun er midlertidigt bestyrelsesmedlem. Forretningsmodellen er ved at blive bygget op, og siden vælges en langsigtet operativ bestyrelse.

* De tre selskaber har alle adresse på Baldersbuen i Hedehusene.

* Ifølge stifternes oplysninger til CVR-registret skal selskabet "yde rådgivning og anden bistand inden for sikkerhed, compliance og risiko management samt at drive virksomhed, der efter bestyrelsens skøn er beslægtet hermed".

Kilde: CVR-registret og Justitsministeriet

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip