Faktas hovedkontor: Derfor må Karina ikke handle hos os

Supermarkedet Fakta bestemmer selv, hvem der må handle i deres butikker.

I går kom det frem, at Karina Jacobsen var blevet bedt om at forlade sin lokale Fakta i Boholte Center i Køge, fordi hun på et tidspunkt havde lagt en pose kaffe i sin barnevogn. En pose kaffe som hun betalte for ved kassen. Men på trods af ærligheden blev hun alligevel bedt om aldrig mere at handle i butikken.

Karina Jacobsen er rystet over oplevelsen og forbuddet mod at komme i butikken, men hos Fakta mener man, at det er nødvendigt at tage visse forholdsregler, når det kommer til kunder og butikstyveri.

Læs også: Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse

- Vi har haft problemer med mange butikstyverier i Fakta, Boholte Center, og derfor har vi skærpet overvågningen, både med kameraer og butiksdetektiver. Her har vi desværre konstateret, at tyverierne har haft et betydeligt omfang, og vi har pågrebet en række kunder. Det er der nogle, der har været utilfredse med. Men det er og bliver nødvendigt at stoppe butikstyverier, fordi det ellers bliver det store flertal af ærlige kunder, der kommer til at betale ekstra for deres varer, siger Jens Juul Nielsen, der er pressemedarbejder hos Fakta til Dagbladet Køge.

Selvom Jens Juul Nielsen ikke vil fortælle præcist, hvorfor Karina Jacobsen ikke længere må handle i butikken, så fastholder han beslutningen.

- Den pågældende kunde har vi ikke taget i at stjæle, men hun har udvist en adfærd i butikken, som gør, at vi ikke ønsker hende som kunde, oplyser han til avisen.

 

Dagens Gossip