Falcao får grønt lys til at skifte klub

21/05/2013 11:46

Christian Ribergaard

Nyheder
Manchester United, Chelsea og Monaco. Det er et par af de prestigefyldte klubber, som den colombianske superstjerne er sat i forbindelse med. Atletico Madrids direktør, Miguel Angel Gil Marin, er dog fortrøstningsfuld over at miste kæmpestjernen, som de seneste to sæsoner har scoret 70 mål for klubben. Klubben havde før sæsonen lovet Falcao, at hvis han blev og hjalp dem med at kvalificere sig til Champions Leasue, så ville de ikke stille sig i vejen for et skifte. Atletico Madrid blev i denne sæson nummer tre i La Liga, og er dermed klar til Europas fineste turnering. Miguel Angel Gil Marin udtaler til Sky Sports, at ”klubben er vant til at lave gode angribere". Det er da også et imponerende galleri af store angribere, som Atletico kan henvise til. Spillere som Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero og nu Rademel Falcao er alle slået igennem i Atletico Madrid. Hvem Atletico Madrid henter som erstatning, efter guldfuglen er fløjet, er ifølge Marin endnu ikke på plads.

Mest læste i dag

Manchester United, Chelsea og Monaco. Det er et par af de prestigefyldte klubber, som den colombianske superstjerne er sat i forbindelse med.

Atletico Madrids direktør, Miguel Angel Gil Marin, er dog fortrøstningsfuld over at miste kæmpestjernen, som de seneste to sæsoner har scoret 70 mål for klubben.

Klubben havde før sæsonen lovet Falcao, at hvis han blev og hjalp dem med at kvalificere sig til Champions Leasue, så ville de ikke stille sig i vejen for et skifte.

Atletico Madrid blev i denne sæson nummer tre i La Liga, og er dermed klar til Europas fineste turnering.

Miguel Angel Gil Marin udtaler til Sky Sports, at ”klubben er vant til at lave gode angribere". Det er da også et imponerende galleri af store angribere, som Atletico kan henvise til.

Spillere som Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero og nu Rademel Falcao er alle slået igennem i Atletico Madrid.

Hvem Atletico Madrid henter som erstatning, efter guldfuglen er fløjet, er ifølge Marin endnu ikke på plads.