Falcao sikrer United det ene point mod Stoke

01/01/2015

Premier League står vanen tro ikke stille, selvom det er 1. januar.

Englands bedste fodboldrække byder på 10 kampe på årets første dag, og den første kamp mellem Stoke og Manchester United endte 1-1.

Værterne fra Stoke, som jagtede sin tredje sejr på stribe, kom hurtigt foran 1-0, da Ryan Shawcross stod det rigtige sted ved et hjørnespark.

Holdkammeraten Peter Crouch headede bolden mod United-målet, og her stod Stokes anfører helt fri. Shawcross satte en fod på, og David De Gea i United-målet var prisgivet.

Manchester United, som desperat forsøger at lukke hullet til Chelsea og Manchester City i toppen, udlignede selv på et hjørnespark midtvejs i første halvleg.

Den colombianske angriber Falcao satte en fod på bolden, efter at Michael Carrick med hovedet havde snittet den videre.

I anden halvleg var der chancer til begge mandskaber. Tættest på en scoring var Stoke. Med lidt over 20 minutter tilbage af opgøret fik Crouch sendt en hovedstød af sted. Bolden ramte stolpen, og udeholdet var heldig med ikke at komme bagud.

Manchester United er inde i fin periode efter en skidt sæsonstart. Ligaens nummer tre har ikke tabt i 10 ligakampe i træk, men de seneste to kampe har kun budt på to point. 28. december spillede Manchester United 0-0 ude mod Tottenham.

Stoke kan ikke bruge det ene point til så meget. Klubben befinder sig fortsat solidt i midterfeltet.