Falck forventer travlhed i snevejret

Falck regner med at få rigeligt at se til mandag morgen efter weekendens snevejr og kuldegrader, som efterlod et hvidt vinterlandskab mange steder i Danmark.

- Vores forventning er helt sikkert, at vi får en travl morgen. Der er nok mange billister, der får svært ved at starte bilen, fortæller kommunikationsmedarbejder Klaus Kristiansen fra Falck.

- Mandag er altid vores travleste dag, og det skyldes, at mange ikke har brugt bilen i weekenden. Når der så er kuldegrader, som vi har haft i en periode, er der mange batterier, der lige står af.

- Det kommer nok også til at gå lidt langsommere på vejene. Det kommer til at tage længere tid at komme rundt, og der er nok også nogle, der vil få problemer med at komme fremad, tilføjer Klaus Kristiansen.

DMI oplyser tidligt mandag morgen, at vi er gået ind i en rigtig vinteruge, hvor man de fleste steder vil få flere snebyger og ofte temperaturer på den isnende side af frysepunktet. Mange steder vil der falde mellem fem og 10 centimeter sne.

Falck havde søndag omkring 120 tilfælde, hvor de måtte rykke ud for trække billister fri på den ene eller anden måde.

- Vi forventer også, at der kan være en del på den front i dag. Men mange veje er nok ryddet meget godt i forhold til i går. Der vil dog nok være mere kødannelse på vejene, siger Klaus Kristiansen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip