Falck skal bemande Vejdirektoratets Trafikinformationscenter

T.I.C. er den enhed i Vejdirektoratet, der har det trafikale overblik over situationen på vejene i Danmark døgnet rundt, og som skal sørge for, at trafikken afvikles så gnidningsfrit som muligt. Det gøres bl.a. via:

• Overvågning af trafiksituationen på statsveje og centrale trafikale knudepunkter.
• Overvågning og styring af variable skilte på vejene.
• Udsendelse af aktuel trafikinformation til trafikanterne via forskellige medier fx i forbindelse med uheld, tabt gods, kø, vejarbejder mv.
• Udkald af beredskab til uheld, tabt gods osv. samt assistere andre beredskabsmyndigheder i forbindelse med hændelser på vejene.

Fra den 1. april 2013 er det Falck, der er Vejdirektoratets operatør af T.I.C., og dermed døgnbemander overvågningscentralen. Falck overtager opgaven fra G4S.

- I Vejdirektoratet ser vi frem til samarbejdet med Falck. Det bliver et dialogbaseret samarbejde, og vi har lagt op til et tæt parløb mellem Vejdirektoratet og Falck, siger Niels Christian Skov Nielsen, Driftsdirektør i Vejdirektoratet.

- Vi er i Falck meget glade for at have fået tildelt denne opgave for Vejdirektoratet. Den falder naturligt ind i de opgaver, Falck i øvrigt varetager. Vi ser frem til et godt og udviklende samarbejde til glæde og gavn for begge parter og ikke mindst trafikanterne, siger Lars Vester Petersen, Redningsdirektør i Falck.

Bemandingen af T.I.C. var i EU-udbud i efteråret, og ud fra princippet om det økonomisk mest fordelagtige tilbud har Falck vundet udbuddet. I første omgang indgås der kontrakt for en periode på tre år, men der er mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip