Fald i døden var ulykke

Den 46-årige mand, der natten til lørdag blev fundet bevidstløs ved Ålholm Station i København, har ikke været udsat for en forbrydelse. Manden er død efter et uheldigt fald.

Det fastslår Københavns Politi, efter at liget af manden lørdag aften er blevet obduceret på Retsmedicinsk Institut i hovedstaden.

- Vi har fået obduktionserklæringen her til aften, og der er ikke noget, der tyder på, at han er blevet udsat for vold, siger central efterforskningsleder Emil Jensen fra Københavns Politi.

- Obduktionen har vist, at skaderne er kommet som følge af et fald. Så sagen bliver nu lukket som en faldulykke, siger han og tilføjer, at han ikke kender de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet.

Den 46-årige blev fundet bevidstløs omkring klokken 3 natten til lørdag. Et vidne fik tilkaldt en ambulance, og manden blev kørt til Hvidovre Hospital.

Ved ankomsten til hospitalet var manden i live. Han havde dog flere skader, som fik lægerne til at blive mistænksomme, og politiet blev tilkaldt.

Ordensmagten tog ud til mandens bopæl tidligt lørdag morgen, hvor tre personer blev anholdt. De tre mænd var 22, 25 og 27 år.

Lørdagen igennem blev de tre mistænkte afhørt. Det hele trak ud, blandt andet fordi mændene ikke taler dansk, og det hele foregik gennem en tolk. Efter obduktionen er alle tre mænd blevet sat på fri fod igen.

Det var først lørdag eftermiddag, at lægerne måtte opgive at redde den 46-åriges liv.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip