Familieløb med Linse og Bubber støtter Danske Hospitalsklovne

Havnepladsen på Islands Brygge i København inviterer til en sjov dag for en god sag.

Løb, dans og hør nogle af Danmarks bedste stemmer med navne som Bryan Rice, Alex Ambrose og Ellie Jokar synge deres bedste og nyeste sange, oplev dansere og stuntmænd opføre et hæsblæsende show.

Hør hvorfor Linse elsker Bryggen, og se de seneste moves af Fredie Pedersens danseskole med Gigi Pedersen i spidsen. Alt sammen for at støtte arbejdet de Danske Hospitalsklovne gør så godt.

Der er lige nu 20 hospitalsklovne ansatte, som hver underholder hundredvis af de cirka 20 000 børn som indlægges årligt på de danske hospitaler. Hospitalsklovnen kan være med til at afdramatisere og gøre situationen mere tålelig for børnene og deres forældre.

Hospitalsklovnen er barnets ven og allierede, én som barnet kan stole på og måske tale med om ting, som det er svært at tale med andre om. De færreste af os har børn, og heldigvis kan mange prise sig lykkelige for raske børn, men hvad hvis dit barn skulle på hospitalet.

Ville det så ikke give smil på læben at vide, der altid er en god ven som kan få dem til at smile gennem en svær tid.

Linse Kessler hjælper kræftsyg pige

Linse som er kendt som Bryggeboer i “Familien på Bryggen”, som den15. juni vil fortælle om hendes liv på Bryggen, fortæller allerede her hvorfor hun stiller op, og inviterer til hendes bydel:

- Jeg har en fan, som hedder Cille, en sej tøs på 10 år, men jeg ved hvilke smerter hun allerede har været igennem i sit unge liv. Som blodkræftspatient har Cille bl.a. fået rygmarvsvæv fra sin bror. Hun har været på Skejby hospital nonstop det sidste år, og jeg ved Hospitalsklovnene ofte har været hendes ven. Desuden kan mit hjerte slet ikke bære at se børn på hospitalet. Så kan jeg støtte om for den gode dag/sag på Bryggen, så gør jeg det bestemt. Selv har jeg netop opfyldt Cille’s ønske om at møde mig, og hun blev hamrende glade for nogle stilletter hun fik af mig og min, datter Stephanie. Fedt, når der skal så lidt til at gøre andre glade, siger Linse.

Linse Kessler vil være at finde på scenen, og i “V.I.P” standen på havnepladsen, hvor hun vil tage billeder med sine fans for 10 kroner pr. billede, som går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.

Artister:

Konferencier: Bubber

Linse Kessler (Familien på Bryggen), Bryan Rice, (aktuel med ny single) Alex Ambrose (aktuel med ny single, Ellie Jokar (DR2, Det slører stadig) Kalle Mathiesen- Kalles DanmarksTour (Ramasjang) Fredie Pedersens danseopvisning, Karim Maktabi og Patrick Hansen (X Factor, Helteskoletræner) Levende Marvel action figurer.

Program:

10.00-11.00. Indcheckning.

11.00 -11.30. Opvarmning ved scenen.

11.30 – 12.00. Løbehold sendes afsted. Man kan løbe tre eller f em kilometer.

13.30 -16.00: TOP underholdning ved scenen, hvor man kan møde de kendte deltagere løbende til ”Meet & Greet” ved V.I.P teltet. Luksus tombola med skønne præmier fra bl.a. Sommerland Sjælland, Malaco, Hummel, DFDS, Mirage Spa, Lego, Castus, Pandora, Bryggens Bryghus, Printstation m.fl.

Billetter kan købes her.

 

Dagens Gossip