Fans forsøger at hjælpe Michael Douglas

En gruppe Michael Douglas-fans kommer nu skuespilleren til hjælp.

De reagerer på hans klage over fængselsvæsenet og samler underskrifter i et forsøg på at skaffe Douglas tilladelse til at besøge sønnen Cameron.

Han afsoner næsten 10 års fængsel for handel med narko og er efter en administrativ afgørelse sat i isolation med det resultat, at Douglas først kan besøge ham om to år.

Læs også: Emmy-triumf for Michael Douglas

Det rammer »Wall Street«-stjernen hårdt og i forbindelse med Emmy-uddelingen i september rettede han en skarp kritik mod det amerikanske fængselsvæsen.

»Min søn har snart siddet isoleret i to år og jeg får at vide, at der kan gå to år mere, før jeg må se ham igen«, fortalte Douglas og tilføjede:

»I starten var jeg skuffet over min søn, men jeg har nu nået et punkt, hvor jeg er meget, meget skuffet over systemet«.

Se 'kameltå' og bryster: Miley Cyrus chokerer med nye billeder

Aktivisten Tony Papa, som står bag underskriftsindsamlingen på internettet, deler Hollywood-veteranens harme:

»Michael Douglas bliver straffet for sin søns stofmisbrug. Forhåbentlig får han snart lov til at besøge Cameron og forhåbentlig bliver administrative straffeforanstaltninger som denne snart revurderet med henblik på forandring, sådan at andre i lignende situationer får det lettere«, siger Papa.

Cameron Douglas klagede i en nylig kronik selv over det amerikanske retssystems håndtering af narkomaner. Den 34-årige skuespiller påpegede blandt andet, at misbrugerne ofte får lange straffe for selv små narkorelaterede forseelser og fylder fængslerne i stedet for at få tilbud om behandling.

 

Dagens Gossip