Fantastisk opbakning til Egtvedløbet 2014

- Det er bare helt fantastisk. Det overgår alt, hvad vi havde drøm om og håbet på.

Det er en glad formand for Egtvedløbet, Janne Lund Seiersbøll, og hendes bestyrelse, der gør status på dette års udgave af løbet, der blev afviklet søndag med start og mål ved Egtved Camping på Veestvej. Ikke færre end 293 løbere var til start, og det er over dobbelt så mange som i fjor, hvor løbet blev afviklet for første gang.

Efter løbet i 2013, der samlede 133 løbere, var bestyrelsens mål at komme op på 200 deltagere i år. Og det mål blev i den grad indfriet, og samtidig blev det sat en tyk streg under, at bestyrelsen så rigtigt, da den i år valgte at udvide løbsruterne med en halvmarathon på 21,1 km.

Den rute trak 45 deltagere, mens der var 104 deltagere på 12,5 km.-ruten og 144 deltagere på 5,5 km. – ruten.

Ikke alene kan bestyrelsen glæde sig over det store antal deltagere. Den kan også glæde sig over rigtig mange positive tilbagemeldinger fra løberne, der kun havde rosende ord til overs for ruterne i de naturskønne omgivelser og for hele arrangementets afvikling. Også i år viste det sig, at Egtved Camping er det helt rigtige sted at bruge til det familievenlige løb.

- Med næsten 300 deltagere i år, er det næppe urealistisk at tro på omkring 400 deltagere i 2015, hvor løbet afvikles søndag den 12. april. Vi tror på, at de mange tilfredse løbere vender tilbage næster år, og mange har allerede meldt deres deltagelse og givet udtryk for, at de tager andre løbere med, tilføjer Janne Lund Seiersbøll.

Gennem adskillige uger har kampen om at stille med ”Største hold” stået mellem Egtved Løbeklub og Kolding Motion. Den lokale klub trak dog i den sidste ende det længste strå, og det var naturligvis med til at sætte stemningen i vejen hos de mange lokale tilskuere i start- og målområdet.

Resultatliste

5,5 km-ruten:

Vinder mænd: Alfred Holck Hartvig 22.25 min.

Vinder damer: Jane Brøns Andersen 28.32 min.

12,5 km-ruten:

Vinder mænd: Henrik Aalling 45.06 min.

Vinder damer: Annemarie Borregaard 62.16 min.

Halvmarathon-ruten:

Vinder mænd: Sebastian Carandell 87.44 min.

Vinder damer: Sara Bang Hansen 95.50 min.

 

Dagens Gossip