Far er den eneste rigtige træner for Wozniacki

Efter at have fyret flere trænere i begyndelsen af sidste år vendte Caroline Wozniacki tilbage til at have sin far, Piotr Wozniacki, på trænerbænken.

Den tidligere danske verdensetter er flere gange i karrieren vendt tilbage til faderen efter at have prøvet andre trænere, og nu er budskabet fra Wozniacki-lejren, at der kun findes én rigtig mand på sidelinjen.

- Det har været meget rart at få lidt ro på og ikke skulle tænke så meget over de ting. Nu har jeg haft det her team med min far, siden jeg var syv år gammel, og det er noget, jeg kender godt og føler mig komfortabel i, siger Caroline Wozniacki, der torsdag spiller sin anden kamp ved Australian Open.

Direkte adspurgt, hvad hun har fået ud af at blive trænet af blandt andet svenske Thomas Högstedt og danske Michael Mortensen, siger Caroline Wozniacki, at hun "helt sikkert har lært noget".

- Også at det (andre trænere end Piotr Wozniacki, red.) ikke er noget for mig, lyder det.

Ifølge Piotr Wozniacki forsøgte de tidligere trænere at ændre for mange ting i datterens spil på for kort tid.

- De trænere, der er kommet ind, ville lave hende om fra dag til dag og pressede alt for meget på med de ting, de gerne ville forbedre i Carolines spil. Man skal lave de ændringer skridt for skridt. Hvis man laver alt for mange ændringer, bliver man ikke bedre, man bliver dårligere, mener Piotr Wozniacki.

- Hvis man braser ind og siger: "Du kan ikke finde ud af det og det", og "du skal ikke gøre sådan", hvad sker der så mentalt? Du bliver sur og utilfreds. De tidligere trænere var på den måde, lyder kritikken.

Piotr Wozniacki er dog åben over for på et senere tidspunkt at hente hjælp ind udefra i form af eksempelvis pensionerede tennisstjerner. Men det bliver som midlertidige konsulenter og ikke faste trænere, og det bliver ikke nu, understreger han.

Caroline Wozniacki spiller mod Victoria Azarenka fra Hviderusland torsdag klokken 9.00 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip