Far fik besked om forsvundet søn på live-tv: Sagen om lille Charlie bliver mere bizar

Skrevet af Lotte Sørensen

28/06/2014
Charlies far, Charlie Bothuell Sr., var midt i et tv-interview om sin forsvundne søn, da værten kunne fortælle ham, at Charlie var fundet - i familiens kælder i Detroit i USA. Men hvordan kunne Charlie bo der, uden at nogen opdagede det? Står far og stedmor bag? Er han blevet udsat for overgreb? Som dagene skrider frem dukker flere og flere bizarre oplysninger op i sagen, skriver news.com.au. Læs også: Far får nyheden om at forsvundet søn er fundet i hans egen kælder på live tv Ifølge Charlies ene bedstemor, var han "tynd som en kræftpatient," da han blev fundet. Han havde ar på bryst og balder, angiveligt efter at hans far har tævet ham med et pvc-rør. Charlie blev undervist derhjemme og gik ikke i skole. Hans far krævede angiveligt, at han hver dag tog 4000 skridt på en crosstrainer - en almindelig vokser går dagligt det, der svarer til mellem 3500 og 500 skridt på sådan en. Charlies stedmor, Monique Dillard-Bothuell, har forklaret politiet, at drengen ikke havde gennemført sin træningsrutine, og da hun fortalte det til faderen, blev Charlie bange og stak af. Han blev fundet omgivet af kylling, sodavand og morgenmadsprodukter og havde barrikideret sig bag et skab. - Han kunne umiligt have lavet dette improviserede beskyttelsesrum, ville jeg kalde det. Han var i hvert fald glad for at se os, siger James Craig fra det lokale politi. Noget tyder altså på, at han ikke har været i kælderen hele tiden, og at han har fået hjælp til at gemme sig. Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med Charlies far var tydeligt forvirret over, at hans søn var fundet i familiens kælder - her havde både han, FBI og politihunde ledt mindst tre gange. Charlie er nu sammen med sin mor, og man vil nu tvangsfjerne hans halvsøskende fra stedmoderen og faderen. Se faderen få besked om sin søn i videoen her:

Mest læste i dag

Charlies far, Charlie Bothuell Sr., var midt i et tv-interview om sin forsvundne søn, da værten kunne fortælle ham, at Charlie var fundet - i familiens kælder i Detroit i USA.

Men hvordan kunne Charlie bo der, uden at nogen opdagede det? Står far og stedmor bag? Er han blevet udsat for overgreb?

Som dagene skrider frem dukker flere og flere bizarre oplysninger op i sagen, skriver news.com.au.

Læs også: Far får nyheden om at forsvundet søn er fundet i hans egen kælder på live tv

Ifølge Charlies ene bedstemor, var han "tynd som en kræftpatient," da han blev fundet. Han havde ar på bryst og balder, angiveligt efter at hans far har tævet ham med et pvc-rør.

Charlie blev undervist derhjemme og gik ikke i skole. Hans far krævede angiveligt, at han hver dag tog 4000 skridt på en crosstrainer - en almindelig vokser går dagligt det, der svarer til mellem 3500 og 500 skridt på sådan en.

Charlies stedmor, Monique Dillard-Bothuell, har forklaret politiet, at drengen ikke havde gennemført sin træningsrutine, og da hun fortalte det til faderen, blev Charlie bange og stak af.

Han blev fundet omgivet af kylling, sodavand og morgenmadsprodukter og havde barrikideret sig bag et skab.

- Han kunne umiligt have lavet dette improviserede beskyttelsesrum, ville jeg kalde det. Han var i hvert fald glad for at se os, siger James Craig fra det lokale politi.

Noget tyder altså på, at han ikke har været i kælderen hele tiden, og at han har fået hjælp til at gemme sig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Charlies far var tydeligt forvirret over, at hans søn var fundet i familiens kælder - her havde både han, FBI og politihunde ledt mindst tre gange.

Charlie er nu sammen med sin mor, og man vil nu tvangsfjerne hans halvsøskende fra stedmoderen og faderen.

Se faderen få besked om sin søn i videoen her: