Far og datter brutalt overfaldet af maskerede mænd med sværd og pumpgun

En far og hans 12-årige datter var mandag aften udsat for et særdeles groft overfald ved Båring Strand på Fyn, skriver Fyens.dk.

For få dage siden skrev vi om en lignende episode, hvor en mand blev overfaldet på en parkeringsplads, efter at han havde aftalt at købe en mobiltelefon gennem Den Blå Avis. Der er altså grund til at være påpasselig, når man mødes med personer, som man har mødt på nettet, for at handle brugt.

Far og datter havde aftalt at mødes med en person, som de havde fået kontakt til på Gul og Gratis, for at købe en brugt iPhone 6.

Da faren nærmer sig adressen, mens datteren stadig sidder i bilen, ser han, at der står en person med elefanthue ved bagsiden af huset. Den maskerede mand har et sværd i hænderne, som er godt 50 centimeter langt.

Faren skynder sig forståeligt nok tilbage til sin bil, men den maskerede mand får åbnet døren på passagersiden og kræver penge.

Manden med elefanthuen svinger sværdet og rammer faren i venstre hånd, hvor han får en dyb flænge i håndroden og i tommelfingeren. Faren kaster derefter 1000 kroner ud til sin overfaldmand, oplyser politiet.

Manden med elefanthuen havde en makker, som sandsynligvis var bevæbnet med en pumpgun.

Politiet har udsendt følgende signalement af de to gerningsmænd:

Den første gerningsmand er dansk af udseende, 18-20 år, 165-175 centimeter høj, almindelig af bygning, hvid hudfarve, røde krøller og kort hår, er dansk-talende og bar sorte bukser og sort trøje, elefanthue og muligvis cykelhandsker med huller til fingrene. Sværdet havde flere runde huller i klingen og muligvis et sort skæfte.

Den anden gerningsmand er også dansk af udseende og har samme alder og højde, kropsbygning, hudfarve, sorte trøjer og bukser og hue på som hans makker. Han havde en pumpgun, som muligvis er en paintball-pistol.

Politiet fortæller til Fyens.dk, at faren og den ene gerningsmand havde kontakt via et telefonnummer, som tilhører et taletidskort, som gør det svært at finde frem til ejeren. Adressen, hvor de aftalte at mødes, anser politiet for at være tilfældig, så det kan politiet heller ikke bruge til noget.

Far og datter kørte i en grå Citroen Berlingo, og politiet er interesseret i at høre fra folk, der har set andre biler i området, som ligger mellem Middelfart og Bogense, omkring gerningstidspunktet, som var klokken 20.15.

 

Dagens Gossip