Far og datter var kærester og boede sammen på Sjælland i tre år: Hun tog initiativ til sex

Skrevet af Kristine Bugbee

19/11/2015

Mest læste i dag

Far og datter var kærester og boede sammen i Faxe Kommune i datterens lejlighed sammen med hendes to børn. Det skriver sn.dk.

De to fandt sammen, da den nu 35-årige kvinde gik fra sin daværende kæreste, som er far til hendes børn. Ved et retsmøde kom det frem, at hun derefter tog det første skridt mod et forhold med sin biologiske far.

- Hun tog initiativ til at have sex en dag, efter at vi havde været i supermarkedet. Jeg prøvede at se hende som en datter, men det var svært, når hun var en voksen kvinde. Vi blev forelskede i hinanden, og vi tænkte faktisk ikke over det, men jeg kan godt se nu, at det var forkert, forklarede den 68-årige mand i retten ifølge sn.dk.

Far og datter havde på daværende tidspunkt ikke set hinanden, siden at datteren var to år gammel.

De to blev kærester og havde sex op mod fire gange om ugen. Datterens telefon var fyldt med nøgenbilleder, som hun havde sendt til sin far, der var 62 år gammel, da de fandt sammen, og dommeren var derfor overbevist om, at forholdet var gensidigt.

- Til min fødselsdag havde hun været nede hos en professionel fotograf i Valby og fået taget en række nøgenbilleder, som hun gav mig i fødselsdagsgave, og hun betalte også for, at vi fik lavet matchende tatoveringer, sagde den 68-årige.

Selvom far og datter boede sammen og opførte sig som kærester, vidste omverdenen ikke noget om forholdet. Det var politiets forskning, der ledte til afsløringen.

Den 68-årige mand fik ni måneders fængsel, som blev lagt oven i den straf, som han i forvejen afsoner for besiddelse af 250 kilo hash.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler: