Far og søn må blive - men mor og søskende skal forlade Danmark

Danske Jackie Kroer er en yderst presset mand.

Hans fillippinske kone og hendes tre børn fra et tidligere forhold skal ud af landet, har Udlændingeservice besluttet.

Selv har han dansk statsborgerskab og kan blive sammen med parrets lille søn. Han er i arbejde og forsørger selv familien.

Jackie Kroer har klaget over afgørelsen, men mens den bliver behandlet, må hustruen og hendes tre børn ikke være i landet.

I desperation har han oprettet en facebook-side, som han håber kan skabe opmærksomhed om situationen, som han mener er dybt uretfærdig.

“Børnekonventionen siger, at ingen mindre børn må adskilles fra dets mor. Det er her, hvad den danske stat har gjort, da de lader Ethan blive, men smider Jennifer ud af landet og hans søskende ligeså,” skriver Jackie Kroer.

Familien skulle være ude af landet ved midnat. Den har valgt at flytte til Malmö, mens sagen bliver behandlet ved Udlændingeservice.

“Familien har det godt og er ude af Danmark og de søger ophold der hvor vi ender efter EU Familiesammenføringsreglerne,” skriver Jackie Kroer.

Hans kone og hendes tre børn måtte flygte fra hjembyen Tacloban City i Fillippinerne sidste år, efter en voldsom tyfon havde lagt byen i ruiner.