Far siger rørende farvel til sin søn, lige efter han har mistet sin kone

Det her kunne være historien om død og sorg, men det er grundet et umenneskeligt overskud, at historien går verden rundt som noget positivt.

- Det er en dreng! Jeg er 18 uger og fire dage henne, skrev Ashley Picco begejstret på sin Facebookvæg i september i år.

Hun var lykkeligt gift på syvende år med barnets far, Chris Picco, og de ventede sammen deres lille dreng.

To måneder senere gik alting galt, og Chris Picco mistede sin kone, der døde under et kejsersnit, fordi fødslen gik i gang for tidligt, og fordi der opstod komplikationer, lægerne ikke kunne afværge. Det skriver Spectrum Magazine.

Lægerne kæmpede for, at den lille dreng skulle oveleve, men blot tre dage efter moderens død, gik drengen bort i en kuvøse på et hospital i Califonien.

Faderen, Chris, viste et umenneskeligt overskud, da han sagde et rørende farvel til sin søn. Chris er musiker og fandt derfor guitaren frem og sang “Blackbird” af The Beatles, fordi moderen Ashley ofte følte babydrengen bevæge sig inde i maven, når parret satte sangen på.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip