Far til Fire-skuespillere kvæstet i ulykke

"Far til Fires vilde ferie" blev noget vildere, end det var meningen, da en trafikulykke indtraf midt under optagelserne til den nye, danske familiefilm, i dag.

Det skriver JydskeVestkysten.

Avisen fortæller, at to af filmens medvirkende, Bodil Jørgensen og Kurt Ravn, har pådraget sig kvæstelser i forbindelse med ulykken, der fandt sted tæt på filmsettet i Vedsted i Sønderjylland.

Kurt Ravn, som spiller Onkel Anders i de populære film, skulle således være set siddende på forsædet af en ambulance, som blev eskorteret af to politimotorcykler.

Også Bodil Jørgensen, som spiller Far til Fire-familiens mellemfornøjede nabo, Fru Sejersen, er kommet til skade, oplyser filmproduktionsselskabet.

- Der er sket en ulykke under optagelserne til filmen, og Bodil Jørgensen er blevet kørt på hospitalet. Det er alt, hvad jeg ved på nuværende tidspunkt, fortæller direktør i ASA-Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen.

Det står endnu ikke klart, hvad der præcis er sket, men der skulle ifølge JydskeVestkystens oplysninger være tale om en voldsom personulykke.

Det oplyses, at der gives krisehjælp på filmsettet, hvor optagelserne til den nye Lille Per-film "Far til Fires vilde ferie" nu er aflyst og udsat på ubestemt tid.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip