Far til flystyrt-offer: Tak, Putin, fordi du myrdede min datter

21/07/2014 21:42

Ninna Andreasen

Nyheder
“Mange tak til hr. Putin, separatistlederne og den ukrainske regering for at myrde mit kære og eneste barn, Elsemiek Borst.” Sådan skriver faderen til den 17-årige pige fra Haag, som blev et af de mange hundrede ofre, da et rutefly blev skudt ned over det østlige Ukraine i torsdags, ifølge det hollandske nyhedsmedie Omroepwest. Datteren var på vej på ferie i Malaysia. Også hendes mor, bror og stedfar var med flyet. “Elsemiek ville næste år tage sin afsluttende eksamen sammen med sine bedste venner Julia og Marina, og hun gjorde det godt i skolen,” står der i brevet. Efter endt eksamen ville hun ifølge faderen læse til ingeniør. “Hun er her pludselig ikke mere. Skudt ned fra luften i et fremmed land, hvor der foregår krig,” skriver den sønderknuste far. I slutningen af brevet takker den fortvivlede far sarkastisk præsident Putin, som han håber har fået en øjenåbner.

Mest læste i dag

“Mange tak til hr. Putin, separatistlederne og den ukrainske regering for at myrde mit kære og eneste barn, Elsemiek Borst.”

Sådan skriver faderen til den 17-årige pige fra Haag, som blev et af de mange hundrede ofre, da et rutefly blev skudt ned over det østlige Ukraine i torsdags, ifølge det hollandske nyhedsmedie Omroepwest.

Datteren var på vej på ferie i Malaysia.

Også hendes mor, bror og stedfar var med flyet.

“Elsemiek ville næste år tage sin afsluttende eksamen sammen med sine bedste venner Julia og Marina, og hun gjorde det godt i skolen,” står der i brevet.

Efter endt eksamen ville hun ifølge faderen læse til ingeniør.

“Hun er her pludselig ikke mere. Skudt ned fra luften i et fremmed land, hvor der foregår krig,” skriver den sønderknuste far.

I slutningen af brevet takker den fortvivlede far sarkastisk præsident Putin, som han håber har fået en øjenåbner.