Favrskov er Årets Iværksætterkommune

Favrskov Kommune er Danmarks bedste for iværksættere. Det blev i dag slået fast, da kommunen blev kåret som Årets Iværksætterkommune 2012.

En udstrakt service og gode resultater af en fokuseret indsats for iværksættere. Det var nogle af de forhold, som dommerkomiteen fremhævede, da den pegede på Favrskov Kommune som årets iværksætterkommune.

Dansk Erhvervsfremme står bag prisen og med i dommerkomiteen er repræsentanter fra Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Iværksætter Forening, Erhverv.net og Dansk Erhvervsfremme.

Borgmester Nils Borring (A) modtog prisen tirsdag eftermiddag og glæder sig over, at valget netop faldt på Favrskov.

- Jeg er naturligvis glad og stolt over, at vi er Danmarks bedste iværksætterkommune. Vi har igennem flere år arbejdet for at skabe et godt erhvervsklima, hvilket også Dansk Industris undersøgelse af erhvervsklimaet har vist tre år i træk. Også andre undersøgelser har vist, at iværksættere i Favrskov har en af landets højeste overlevelsesrater. Så prisen her er en anerkendelse af, at vi gør det godt, og det vil vi blive ved med, siger Nils Borring.

Favrskov Kommune får blandt andet får prisen for det velfungerende samarbejde mellem Østjysk Iværksættercenter, Favrskov Erhvervsråd og Favrskov Kommune.

Favrskov vandt prisen som årets iværksætterkommune i konkurrence med Esbjerg, København, Sønderborg, Horsens og Vejle Kommune.

 

Dagens Gossip