FC Barcelona vil ikke sælge Fabregas

Og nu fortæller Barcelonas sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, at Manchester United har droppet planerne om at købe den tidligere Arsenal-spiller:

- Manchester United er interesseret i spilleren, men de forstår også, at vi ikke vil sælge. Derfor dropper de nu deres forsøg på at købe Cecs, siger han til den spanske avis Sport.

Cesc Fabregas skiftede sidste sommer til Barcelona. Men skiftet har ikke budt på den ventede succes. I stedet for brugte han store dele af sin første sæson i klubben på bænken. Andoni Zubizarreta understreger, at den lille spanier har en stor fremtid i Barcelona:

- Fabregas har en kontrakt med os, så vi regner med ham. Han er en ekstraordinær spiller, der skaber og afslutter chancer. Vi er meget glade for at have ham.

Samme melding kommer fra Barcelonas nye træner, Gerardo Martino. Han erkender dog, at det kan være svært at holde på en spiller, hvis han selv ønsker at skifte:

- Jeg vil foretrække, at han bliver hos os. Han er en af de bedste spillere på holdet. Jeg tror også, han bliver. Men i sidste ende er det hans beslutning.

Det er ikke første gang, Manchester United må opgive jagten på en spiller. Tidligere på sæsonen blev en anden nu nu tidligere Barcelona-spiller, Thiago Alcântara, også rygtet til den engelske klub. Men selvom Thiago blev meldt tæt United flere gange, endte han i stedet for med at skrive under med FC Bayern München.

 

Dagens Gossip