FC København hapser eks-landsholdspiller

Daniel Jensen skal resten af sæsonen spille for FC København.

Superligaens duks meddelte lørdag, at klubben havde skrevet under med midtbanespilleren, som de seneste to måneder har trænet med hos københavnerne efter bruddet med italienske Novara.

- Vi vidste i forvejen, at Daniel er en fin spiller, og han er gledet fint ind i dagligdagen hos os. Derfor har vi besluttet at tilknytte ham til truppen i foråret, hvor han får mulighed for at bidrage med sin erfaring og vindermentalitet i en talentfuld trup.

- Og det er på ingen måde utænkeligt, at samarbejdet kan fortsætte på længere sigt også, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Eftersom den 33-årige tidligere landsholdspiller stod uden klub, skal FCK ikke betale en transfersum for ham.

Daniel Jensen er noteret for 52 landskampe, og han ser frem til udfordringen.

- Både familien og jeg har sat næsen op efter, at vi endelig skulle hjem til Danmark og København, og så er der kun én klub, som rigtig trækker. Derfor er jeg meget glad for, at jeg nu er en del af FCK.

- Jeg glæder mig til at prøve at spille i Superligaen, og jeg har et rigtigt godt indtryk af FC København fra de to gange, jeg har trænet med her.

- Klubben er på mange områder på niveau med store klubber i Europa, og i truppen er der en god blanding af muligheden for at have det godt sammen og samtidigt være topprofessionelle, siger Daniel Jensen.

- Jeg kan bidrage med min erfaring og den måde, jeg nu engang spiller fodbold på. Jeg skal ikke forsøge på andet end det, for det er det, jeg kan, og det som trænerne og ledelsen må have vurderet, der kunne bruges.

- Jeg glæder mig bare til at komme i gang for alvor, og jeg føler, formen er ved at være på plads, siger han.

Daniel Jensen spiller sin første kamp som FCK-spiller lørdag eftermiddag i Parken klokken 13, hvor FC Vestsjælland er modstanderen.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip