FC København har Superligaens bedste bane

For andet år i træk er banen i Telia Parken blevet kåret som den bedste i Superligaen.

Det oplyser Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Efter hver superligakamp vurderer udeholdets anfører banen og giver banen en karakter mellem 1 og 5, hvor 5 er bedst.

Hos FC København jubler man over, at investeringerne i en god bane også glæder både klubbens egne og udeholdenes spillere.

- Vi er selvfølgelig godt tilfredse med den her kåring, som er et resultat af, at vi bruger mange ressourcer og har meget dygtige folk til at skabe den bedst tænkelige bane.

- Det er helt afgørende for, at spillerne kan give det bedst mulige produkt for tilskuere og tv-seere. Det, er vi glade for, bliver anerkendt, siger Anders Hørsholt, administrerende direktør i FC København.

Hos Spillerforeningen hæfter formand Thomas Lindrup sig ved, at der er blevet flere høje karakterer til FCK og Brøndbys baner, efter begge klubber har lagt nyt græstæppe.

- Formålet med vores kåring er at sætte fokus på gode baner, og det kan vi konstatere, at FC København har - særligt efter de lagde nyt græstæppe.

- De nye græstæpper i både Telia Parken og på Brøndby Stadion er blevet varmt modtaget af anførerne, og det hæfter vi os selvfølgelig ved.

- Når det er sagt, skal vi også hylde de klubber, som har fornuftige baner uden at anlægge nyt græs. Det gælder blandt andet i FC Midtjylland og AaB, siger Thomas Lindrup.

FC Midtjylland og AaB havde henholdsvis anden- og tredjebedste bane. Efter at have haft en miserabel bane i en periode sluttede Brøndby samlet sæsonen af med den niendebedste bane.

Kunstgræsset på Farum Park blev gennemsnitligt bedømt dårligst.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip