FC København på profil-jagt

De forsvarende danske mestre fra FC København er i pointmæssig krise og må lide den tort at ligge sidst i Superligaen efter tre runder uden point.

Men det ændrer ikke på klubbens planer for den kommende måneds tid, hvor det fortsat er muligt at købe og sælge spillere.

- Resultaterne ændrer ikke på vores strategi. Heller ikke, hvis vi taber den næste kamp. Men dermed ikke sagt, at vi er færdige med at handle.

- Udgangspunktet er stadig at stå stærkest muligt, når transfervinduet er lukket, og jeg håber, det lykkes at hente en-to nye spillere inden da, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

De nye skal kunne forstærke holdet, men det er nødvendigt at have is i maven, fastslår FCK-bossen.

- Det er en balancegang. Vi kigger på en hylde, hvor vi ikke bare kan pege til højre og venstre og tage, hvad vi har lyst til.

- Det skal være spillere, der styrker holdets muligheder, og vi er nødt til at vente, til den rigtige mulighed opstår. Vi skal finde den rigtige spiller, og der skal være en køber og en sælger, der kan blive enige. Og det er ikke bare lige til.

- Men når det sker, skal vi nok være der, det kan jeg love, siger Carsten V. Jensen.

FC Københavns cheftræner Ariël Jacobs giver trods den dårlige start på sæsonen sin sportsdirektør arbejdsro og kræver kun de allerede planlagte tilføjelser til truppen.

- Sæsonstarten ændrer ikke på noget for mig i forhold til transfers. Det vil være et meget dårligt tegn at sende, hvis vi pludselig ændrer på vores planer på den måde, siger Jacobs.

FCK har hidtil i transfervinduet hentet den tyske angriber Marvin Pourie og den svenske forsvarsveteran Olof Mellberg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip